Onze dienstverlening

Onze Leerkracht is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende detacheerder binnen het onderwijs. Met onze dienstverlening ondersteunen we tal van organisaties bij hun capaciteitsvraagstukken. Wij spreken de taal van het onderwijs waardoor we snel tot de kern komen en altijd een passend advies uitbrengen. Maatwerk is voor ons de standaard.

De beste match

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Daarom hebben onze klanten én professionals één contactpersoon. Al onze professionals spreken we persoonlijk. Voor het maken van de beste match kijken we verder dan het cv: past de professional ook bij de onderwijsinstelling of zelfs bij de sectie? Welke ambitie heeft de docent? Wat vindt diegene belangrijk aan een nieuwe functie? Loopt de onderwijsinstelling misschien nog tegen andere vraagstukken aan? We vinden het belangrijk om tot de kern te komen en de beste oplossing te vinden. Hierin onderscheidt Onze Leerkracht zich in de markt.

Onze Leerkracht is met 5 vestigingen in Nederland sterk vertegenwoordigd en werkt zowel regionaal als landelijk. Op iedere vestiging werken kundige adviseurs en recruiters, dit zijn toegewijde mensen met jarenlange ervaring binnen de personeelsbemiddeling.


Ons verhaal
Kernwaarden Onze Leerkracht