Jouw loopbaan

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs? Heb je de nodige werkervaring of ben je net klaar met je opleiding? Onze Leerkracht heeft zowel voor startende- als ervaren docenten passende banen in het onderwijs.

Wij hebben een groot en breed netwerk van onderwijsinstellingen binnen voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs, mbo- en hbo. Dit betekent voor jou dat wij een divers aanbod hebben van leuke en uitdagende functies en snel kunnen schakelen. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde docenten en wij krijgen iedere dag nieuwe vacatures binnen. Dat kunnen tijdelijke opdrachten zijn, maar ook opdrachten met uitzicht op een vast dienstverband. Net wat bij jouw wensen past.

Onze manier van werken kenmerkt zich door een persoonlijke en enthousiaste benadering. Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met onze professionals. Jouw ontwikkeling, ambitie en carrièrekansen staan bij ons voorop! Daarom vinden we het belangrijk om je persoonlijk te spreken. Weet jij precies wat je zoekt? Dan zoeken wij daar de juiste functie bij. Sta je juist voor verschillende functies open, dan helpen we je graag bij het maken van de beste beslissing voor jouw loopbaan. Misschien overweeg je om nog een opleiding te volgen? Ook daar willen we je graag bij helpen.

Recente vacatures