Contractvormen

Wil jij de zekerheid die uitzicht op een vaste dienstbetrekking bij de opdrachtgever jou biedt? Of neem je liever bij verschillende onderwijsinstellingen een ‘kijkje in de keuken’? Of je nu kiest voor het één of het ander: Onze Leerkracht helpt je graag verder. We bieden verschillende contractvormen die jou flexibiliteit óf juist zekerheid bieden. Net wat het beste bij jouw loopbaan en ambitie past.


Detacheringscontract

Bij een detacheringscontract ga je een arbeidscontract met Onze Leerkracht. Wij zijn jouw werkgever en onder onze vlag wordt je gedetacheerd bij één of meerdere opdrachtgevers. Dat kan voor bepaalde of onbepaalde tijd. Hierdoor doe je veel verschillende werkervaring op en kan je jouw talenten op diverse scholen inzetten. Is de opdracht klaar? Dan zoeken wij samen met jou weer een andere passende uitdaging.

Uiteraard maak je bij een detacheringscontract gebruik van een goed arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris en een ABP pensioenregeling. Omdat we ontwikkeling zo belangrijk vinden, bieden wij jou ook mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen.

Projectovereenkomst

Als projectmedewerker heb je een arbeidsovereenkomst voor de duur van het project. Zodra het project stopt, stopt ook jouw arbeidsovereenkomst. Is er afgesproken dat je in dienst gaat bij de opdrachtgever dan scheiden hier onze wegen. Wil je liever aan de slag in een volgend project dan kijken we uiteraard graag welke mogelijkheden we voor je hebben.

Zzp overeenkomst

Wij werken graag samen met professionele zzp’ers omdat we elkaar kunnen versterken. Jij hebt de flexibiliteit en ervaring, wij het netwerk. Wij reiken jou opdrachten aan, vervolgens ga jij met de opdrachtgever een ‘overeenkomst van opdracht’ aan. Jij factureert ons een iets lager tarief en wij factureren vervolgens aan de opdrachtgever. Op deze manier hoeven we geen opslagfactor te hanteren en heb jij de zekerheid van maandelijkse betalingen.

Wet DBA

Goede overeenkomsten voor zzp’ers zijn met de komst van de Wet DBA belangrijker dan ooit. Daarom werken wij met goedgekeurde modelovereenkomsten. En we maken afspraken met de Belastingdienst over het nakomen van deze modelovereenkomsten. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van actuele wet- en regelgeving.
Meer informatie? Wet DBA

Heb je vragen over de verschillende contractvormen of wil je weten wat Onze Leerkracht voor jou kan betekenen? Dan horen we graag van je!

Contact