Onze kernwaarden

Persoonlijk

De tijd nemen om elkaar echt te leren kennen, een persoonlijk contact in plaats van het sturen van mails of brieven. Dat kenmerkt onze aanpak. Zowel als het om onderwijsprofessionals als om onderwijsinstellingen gaat. De vraag “Hoe gaat het?” is een oprechte vraag die we regelmatig stellen. Voor het antwoord nemen we de tijd. Dat begint al bij de eerste kennismaking waarin we elkaar niet alleen leren kennen maar ook ingaan op de wensen, behoeftes en ambities van jou.

Betrokken

Zonder oprechte betrokkenheid kunnen wij ons werk niet doen. We willen weten welke ambities onze onderwijsprofessionals hebben en tegen welke uitdagingen onderwijsinstellingen aanlopen. Alleen zo kunnen we samen voor de beste oplossing gaan. Wij willen oprecht betrokken zijn bij het traject vooraf, maar zeker ook vanaf het moment dat de professional aan het werk is. Als er zich situaties voordoen die vragen om onze aandacht, zullen wij hierin verantwoordelijkheid nemen.

Ambitieus

Wij zijn gek op uitdagingen. Wij denken altijd in oplossingen en kansen. In deze dynamische en veranderende markt is een uitdaging op ieder niveau vindbaar. Wat voor de één een uitdaging is, is voor de ander een eenvoudige klus. Wij hebben vacatures in omgevingen waar alles op orde is, maar ook functies op scholen waar dat absoluut niet het geval is. Welke uitdaging past bij jou? Wij gaan deze uitdaging graag samen met jou aan.

Doelgericht

Het creëren van de juiste match is ons doel. Dagelijks zijn wij bezig met het verbinden van de juiste werkplek aan de juiste professional. Dit realiseren wij door met passie te werken. Onze natuurlijke nieuwsgierigheid gaat ver. Welke omgeving past het best bij jou? Wat is de cultuur van de afdeling? Wat voor ‘mens’ ben jij? Wat voor type persoon zoekt u?
“Gouden bergen” beloven wij niet. Wij zullen de mogelijkheden transparant met jou bespreken en wij garanderen dat wij met passie en gedrevenheid het doel, oftewel dé match, zullen nastreven.