Vacatures speciaal onderwijs

In het speciaal onderwijs werk je met kinderen met leer-, ontwikkel- en/of gedragsproblemen. Dit vraagt van jou als docent andere kwaliteiten dan in het reguliere onderwijs. Je moet een zesde zintuig hebben voor onderhuidse ruzies omdat je weet dat er van leren niets terecht komt als er andere dingen spelen in de groep. Structuur, rust en geduld zijn de speerpunten in jouw lessen. Je begrijpt en waardeert dat elk kind anders is en dat deze kinderen vaak in hele kleine stapjes leren. Juist die uitdaging trekt je zo aan in vacatures voor het speciaal onderwijs.

Breed aanbod vacatures in het speciaal onderwijs

Heb jij al enige jaren ervaring in het onderwijs of ben je juist op zoek naar jouw eerste baan? Wij hebben verschillende vacatures in het speciaal onderwijs voor je en helpen je graag verder in jouw loopbaan. Onze Leerkracht beschikt over een breed netwerk in het onderwijs en een net zo breed vacature-aanbod. Dat gaat meestal om vacatures met uitzicht op een dienstbetrekking, maar ook om tijdelijke, interim en zelfs ZZP opdrachten.

Onze Leerkracht

Onze Leerkracht wil graag de beste match maken tussen kandidaat en onderwijsinstelling. Dat kan alleen als we jou (en de onderwijsinstelling) goed kennen. Daardoor kunnen we niet alleen inschatten of je bij de openstaande vacatures in het speciaal onderwijs past, maar ook of je bij de school past. Ben jij de beste match dan krijg je een dienstverband bij Onze Leerkracht en ga je aan de slag!

Onze Leerkracht werkt in het onderwijs!

Bekijk alle vacatures in het speciaal onderwijs en solliciteer!