Werkwijze

Persoonlijk contact en maatwerk vinden wij belangrijk. Daarom hebben zowel onze klanten als onze professionals één vaste contactpersoon. Al onze professionals zijn persoonlijk gesproken door onze recruiters en adviseurs. De referenties zijn gecheckt en registraties zijn gecontroleerd. Onze Leerkracht stelt haar professionals verplicht een VOG (direct of binnen korte termijn) te overleggen. Als alles op orde is, wordt de professional aan u voorgesteld.

Iedere vacature is anders, daarom leveren wij maatwerk. Maatwerk is bij ons de standaard. Dit doen we aan de hand van 6 duidelijke stappen.

1. Inventarisatie

In een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs bespreken we uw capaciteitsvraagstuk en mogelijke oplossingen. In samenspraak kiezen we de oplossing die het beste bij u past. De adviseur blijft uw contactpersoon en beschikt over een brede kennis van uw branche.

2. Selecteren van de professional

Het selecteren van de juiste professional vindt plaats door een van onze ervaren recruiters. Zij beschikken over een database en een netwerk aan onderwijs en welzijn professionals. Uiteraard vragen wij referenties op en spreken wij elke professional persoonlijk. Na de kwaliteits-check van recruiter en adviseur ontvangt u onze voorselectie.

3. Voorstel

U ontvangt van uw persoonlijke adviseur het curriculum vitae van de professional met een motivatie voor de betreffende functie.

4. Sollicitatiegesprek

U neemt het sollicitatiegesprek af met de professional in het bijzijn van uw persoonlijke adviseur.

5. Nabespreking

De nabespreking vindt plaats met uw persoonlijke adviseur. Tijdens de nabespreking wordt het sollicitatiegesprek en de kandidaat geëvalueerd. Uw keuze voor de kandidaat wordt vastgesteld.

6. Projectbezoek & Projectbegeleiding

Uw persoonlijk adviseur zal regelmatig op bezoek komen en de voortgang van het project met u en de professional evalueren. De frequentie van de projectbezoeken worden samen met u vastgesteld aan de hand van uw behoeften.

Heeft u vragen over Onze Leerkracht, onze werkwijze of heeft u advies nodig? We staan u graag te woord! Vul het contactformulier in en een adviseur bij u in de buurt neemt snel contact met u op.

Wilt u liever direct iemand spreken? Neem dan contact op met één van onze vestigingen.