Vacatures voortgezet onderwijs

In vacatures voor het voortgezet onderwijs zal je altijd een breder takenpakket zien dan enkel het geven van lessen. Ook lesvoorbereidingen, sectie-overleg, excursies, vergaderingen en natuurlijk de cijferadministratie behoren tot jouw werkzaamheden. Op een gemiddelde werkdag geef je een aantal lessen, kijk je een toets na, heb je een overleg en misschien ben je ’s avonds ook nog aanwezig bij een klassenfeest. Die afwisseling spreekt je aan in vacatures in het voortgezet onderwijs.

Onze Leerkracht

Ben jij op zoek naar vacatures in het voortgezet onderwijs? Dan helpen wij je graag verder. Onze Leerkracht beschikt over een breed netwerk in het onderwijs en een net zo breed vacature-aanbod. Een groot deel van onze vacatures is in het voortgezet onderwijs. Dat kan om eerstegraads of tweedegraads functies gaan. Meestal gaat het om vacatures met uitzicht op een dienstbetrekking, maar ook om tijdelijke, interim en zelfs ZZP opdrachten.

De beste match 

Scholen hebben het vaak al druk genoeg waardoor selectieprocedures lang kunnen duren. Onze Leerkracht is gespecialiseerd in bemiddeling. Maar los van de snelheid vinden we de kwaliteit nog belangrijker. Door zowel jou als de onderwijsinstelling goed te leren kennen, kunnen we niet alleen inschatten of je geschikt bent voor de openstaande vacatures in het voortgezet onderwijs, maar ook of je bij de school en zelfs de sectie past. Zo maken we niet alleen een snelle match, maar ook de beste match. En kan je vervolgens met een dienstverband van Onze Leerkracht aan de slag!

Onze Leerkracht werkt in het onderwijs!

Bekijk al onze vacatures in het voortgezet onderwijs en solliciteer!