Vacatures Mavo

Vacatures in de Mavo vragen niet alleen om goede vakkennis maar ook een uitgebreid pakket aan competenties. Je hoeft hier niet met hypothetische stellingen aan te komen, maar probeert lesstof altijd zó uit te leggen dat leerlingen er het nu van inzien. Daarnaast houd je als docent extra rekening met groepsdynamiek. Een veilige, positieve sfeer draagt extra bij aan de bereidbaarheid om te leren en actief mee te doen in de klas.

Onze Leerkracht

Ben jij eerstegraads of tweedegraads docent? Zoek je vacatures op de Mavo? Dan helpt Onze Leerkracht je graag verder. Wij hebben een breed netwerk in het onderwijs en een net zo breed aanbod aan vacatures op de Mavo. In de meeste gevallen gaat het om vacatures met uitzicht op een dienstbetrekking, maar ook om tijdelijke, interim en zelfs ZZP opdrachten.

De beste match

Wij vinden het belangrijk om zowel jou als de onderwijsinstelling goed te leren kennen. Daardoor kunnen we niet alleen inschatten of je geschikt bent voor de betreffende vacature, maar ook of je bij de school en zelfs de sectie past. Zo maken wij de beste match en kan jij aan de slag met een dienstverband van Onze Leerkracht!

Onze Leerkracht werkt in het onderwijs!

Bekijk al onze vacatures op de Mavo en solliciteer!

Vacatures Mavo