Vacatures Havo

Op de Havo is geen dag gelijk. Je geeft een aantal lessen, kijkt een toets na, hebt een overleg en misschien ben je ’s avonds ook nog aanwezig bij een klassenfeest. Die afwisseling spreekt je aan in vacatures op de Havo. Dat je daarnaast met een groep werkt die de manieren zoekt om de theorie in de praktijk te brengen geeft helemaal voldoening.

Onze Leerkracht

Ben jij eerste- of tweedegraadsdocent en op zoek naar vacatures op de Havo? Dan helpt Onze Leerkracht je graag verder. Wij hebben een breed netwerk in het onderwijs en een net zo breed aanbod aan vacatures op de Havo. In de meeste gevallen gaat het om vacatures met uitzicht op een dienstbetrekking, maar ook om tijdelijke, interim en zelfs ZZP opdrachten. We hebben regelmatig nieuwe vacatures op de Havo.

De beste match

Scholen hebben het vaak al druk genoeg waardoor selectieprocedures lang kunnen duren. Onze Leerkracht heeft veel ervaring met bemiddeling in het onderwijs waardoor we snel kunnen schakelen en jij snel in een dienstverband van Onze Leerkracht aan de slag kan op de Havo. Daarnaast vinden we het belangrijk om zowel jou als de onderwijsinstelling goed te leren kennen. Daardoor kunnen we niet alleen inschatten of je geschikt bent voor de betreffende vacature, maar ook of je bij de school en zelfs de sectie past. Zo maken wij de beste match.

Onze Leerkracht werkt in het onderwijs!

Bekijk al onze vacatures op de Havo en solliciteer!

Vacatures Havo