Vacatures VWO/Atheneum

Als docent op het Vwo is het jouw uitdaging om samen met leerlingen de lesstof in te duiken. Om ze verbanden te laten leggen en onderzoek te laten doen. Of je nu lesgeeft aan het atheneum, tweetalig onderwijs (tto), gymnasium, vwo-technasium of vwo-plus, jouw baan is zeker uitdagend. Leerlingen prikkelen je om jouw vakkennis voortdurend bij te spijkeren. Die uitdaging is ook precies wat je zoekt in vacatures op het VWO.

Onze Leerkracht

Ben jij op zoek naar vacatures op het Vwo? Dan ben je bij Onze Leerkracht aan het juiste adres. We beschikken over een breed netwerk in het onderwijs en een net zo breed vacature-aanbod. Zo hebben we regelmatig nieuwe vacatures. Dat kan voor een eerstegraads of tweedegraads functie zijn. In de meeste gevallen gaat het om vacatures met uitzicht op een dienstbetrekking, maar ook om tijdelijke, interim en zelfs ZZP opdrachten.

De beste match

Onze Leerkracht is gespecialiseerd in bemiddeling waardoor we scholen en docenten snel bij elkaar kunnen brengen. Snelheid is uiteraard belangrijk, maar de kwaliteit is nog belangrijker. Door zowel jou als de onderwijsinstelling goed te leren kennen, kunnen we niet alleen inschatten of je geschikt bent voor de betreffende vacatures op het Vwo, maar ook of je bij de school en zelfs de sectie past. Zo maken we niet alleen een snelle match, maar ook de beste match. En kan jij aan de slag in een dienstverband van Onze Leerkracht.

Onze Leerkracht werkt in het onderwijs!

Bekijk alle vacatures in het Vwo en solliciteer!