Vacatures in het MBO

Als docent op een MBO koppel je jouw vakkennis direct aan de arbeidsmarkt. Studenten leren een vak en kunnen na afronding van hun opleiding aan de slag in verschillende beroepsgroepen. Jij stoomt ze daarvoor klaar.

Vacatures in het MBO

Ben jij eerstegraads of tweedegraads docent? Wil je een vacature met uitzicht op een dienstbetrekking of juist tijdelijke, interim of zelfs ZZP opdrachten? Onze Leerkracht beschikt over een breed netwerk in het onderwijs en een net zo breed vacature-aanbod. Zo hebben we regelmatig nieuwe vacatures in het MBO.

De beste match

Scholen hebben het vaak al druk genoeg waardoor selectieprocedures lang kunnen duren. Onze Leerkracht is gespecialiseerd in bemiddeling en kan docenten en scholen hierdoor snel bij elkaar brengen. Maar los van de snelheid vinden we de kwaliteit nog belangrijker. Door zowel jou als de onderwijsinstelling goed te leren kennen, kunnen we niet alleen inschatten of je geschikt bent voor de betreffende vacature, maar ook of je bij de school en zelfs de sectie past. Zo maken we niet alleen een snelle match, maar ook de beste match. En kan jij snel aan de slag in een dienstverband met Onze Leerkracht.

Onze Leerkracht werkt in het onderwijs!

Kijk of we passende vacatures in het MBO voor jou hebben en solliciteer!