Is Onze Leerkracht een uitzendbureau in het onderwijs? 

Onze Leerkracht is een detacheerder. Wij bemiddelen professionals voor verschillende
onderwijsinstellingen in het MBO en voorgezet onderwijs. Dat gaat in de meeste gevallen om vacatures met uitzicht op een dienstverband bij de betreffende school. Maar het kan ook gaan om tijdelijke opdrachten, bijvoorbeeld om een vervanging tijdens zwangerschapsverlof of ziekte. Ook interim kandidaten en zelfs ZZP ’ers bemiddelen wij. Dat is een breder takenpakket dan dat van een uitzendbureau in het onderwijs.

Snel de beste match
We begrijpen dat het vinden van medewerkers meer is dan het invullen van een vacature. Onze Leerkracht hecht daarom veel waarde aan persoonlijk contact. We leren onze kandidaten en opdrachtgevers goed kennen, . De match die we maken gaat verder dan het cv van een kandidaat. Past hij of zij bijvoorbeeld ook bij de organisatie en binnen de sectie? Heeft de kandidaat opleiding nodig om zijn ambities te vervullen? Zijn er vraagstukken binnen de onderwijsinstelling waarvoor we een oplossing kunnen vinden? Hierin onderscheiden we ons van een uitzendbureau in het onderwijs. Met onze jarenlange ervaring in detachering en ons grote netwerk van zowel kandidaten als opdrachtgevers, kunnen wij niet alleen goed maar ook heel snel vacatures vervullen. Dat maakt dat we méér zijn dan een uitzendbureau voor het onderwijs.

Partnerschap
Vergrijzing, technische innovaties, er verandert veel in het onderwijs. Voor onderwijsinstellingen betekent dit vaak dat er behoefte ontstaat aan een partner op het gebied van de flexibele schil. Een organisatie die met raad en daad bijstaat. En als dat nodig is ook snel de juiste kandidaten kan bemiddelen. Tegelijkertijd zoeken veel kandidaten flexibiliteit en manieren om verschillende werkervaring op te doen en dat lukt niet altijd via een uitzendbureau voor het onderwijs. Onze Leerkracht werkt vanuit een partnerschap waarbij we rekening houden met de wensen en behoeften van zowel kandidaten als onderwijsinstellingen.

Onze diensten
Samen in de Zorg biedt dezelfde diensten als een uitzendbureau voor het onderwijs én meer: