Ben jij ZZP'er?

Misschien wil je graag eigen baas zijn of geniet je gewoon van de afwisseling van opdrachtgevers. Maar naast de lusten van het zzp-bestaan zijn er uiteraard ook de lasten. Netwerken waar je lastig binnenkomt of facturen die veel te laat betaalt worden. Met beiden kan Onze Leerkracht je helpen.

Wij werken al jaren met zzp’ers in het onderwijs. En hebben een groot netwerk van onderwijsinstellingen waar we intensief mee samenwerken. Iedere dag krijgen wij nieuwe, leuke en interessante opdrachten binnen voor zzp’ers. Het kan gaan om een korte tijdelijke klus of een langdurige opdracht.

Samenwerking

Een professioneel en gelijkwaardig partnerschap tussen Onze Leerkracht en zzp’ers staat voor ons centraal. Wij ontvangen maandelijks de facturen voor de gewerkte én bij de onderwijsinstelling gedeclareerde (en goedgekeurde) uren. En wij betalen deze uit. Wij werken hiervoor niet met handelingskosten, maar met een opslagmethode.

Zzp’ers bieden wij:

• Diverse langdurige opdrachten (3-6 maanden)
• Breed netwerk van opdrachtgevers in verschillende sectoren
• Samenwerking op basis van een door de Belastingdienst goedgekeurde
modelovereenkomst
• Tijdige betaling van jouw facturen
• Wij rekenen géén handelingskosten aan zzp’ers

Wet DBA

Met de komst van de Wet DBA is er voor veel zzp’ers onduidelijkheid ontstaan. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van regel- en wetgeving en beantwoorden graag vragen hierover.

Kennismaken

Om goed te weten wat jij zoekt en hoe we je verder kunnen helpen, maken we graag kennis in een persoonlijk gesprek. Als wij met elkaar in zee gaan, maak jij deel uit van onze zzp-pool van professionele interim docenten.

Contact

Vragen en opmerkingen horen we graag. We zullen altijd snel antwoorden. 

Velden met een * zijn verplicht.