Vacature docent natuurkunde

Als docent natuurkunde heb je een breed takenpakket. Natuurlijk sta je het grootste deel van jouw dag voor de klas, maar ook lesvoorbereidingen, vergaderingen, excursies, sectie-overleg en natuurlijk de cijferadministratie behoren tot jouw taken. Als docent natuurkunde ben je in staat om leerlingen mee te krijgen in de materie, maar heb je ook oog voor groepsdynamiek en bezit je de nodige didactische vaardigheden.

Ben jij op zoek naar een vacature voor docent natuurkunde? Dan helpen wij je graag verder. Onze Leerkracht beschikt over een breed netwerk in het onderwijs en een net zo breed vacature-aanbod. Dat gaat meestal om vacatures met uitzicht op een vast contract, maar soms ook om tijdelijke, interim en zelfs ZZP opdrachten.

Onze Leerkracht wil graag de beste match maken tussen kandidaat en onderwijsinstelling. Dat kan alleen als we jou (en de onderwijsinstelling) goed kennen. Daardoor kunnen we niet alleen inschatten of je bij de betreffende vacature voor docent natuurkunde past, maar ook of je bij de school en zelfs de sectie past. En ook nadat je via ons aan de slag bent, houden we nauw contact om je verder te helpen.

Onze Leerkracht werkt in het onderwijs!

Kijk of we een passende vacature voor docent natuurkunde voor jou hebben en solliciteer!

Actuele vacatures