Vacature docent wiskunde

Voor veel leerlingen is wiskunde een moeilijk vak. Jij weet als docent precies hoe je jouw vak begrijpelijk(er) kan maken. Hoe je op een toegankelijke manier de stelling van Pythagoras of een algebraïsche vergelijking uit moet leggen. En wanneer een leerling aan het eind van de dag wél begrijpt hoe ze de wortel van 81 kan berekenen, is jouw dag geslaagd!

Vacature docent wiskunde
In elke vacature voor docent wiskunde lees je dat jouw takenpakket breder is dan ‘voor de klas staan’. Ook lesvoorbereidingen, vergaderingen, excursies, sectie-overleg en natuurlijk de cijferadministratie behoren tot jouw werkzaamheden. Op een gemiddelde werkdag geef je een aantal lessen aan verschillende klassen, je kijkt een toets na, hebt een overleg en misschien ben je ’s avonds ook nog aanwezig bij een klassenfeest. Met name de afwisseling spreekt je aan in vacatures voor docent wiskunde.

Onze Leerkracht
Ben jij op zoek naar een vacature voor docent wiskunde? Dan helpen wij je graag verder. Onze Leerkracht beschikt over een breed netwerk in het onderwijs en een net zo breed vacature-aanbod . Zo hebben we regelmatig nieuwe vacatures voor docent wiskunde. Dat kan voor een eerstegraads of tweedegraads functie zijn. Meestal gaat het om vacatures met uitzicht op een vast contract, maar soms ook om tijdelijke, interim en zelfs ZZP opdrachten.

De beste match
Scholen hebben het vaak al druk genoeg waardoor selectieprocedures lang kunnen duren. Onze Leerkracht is gespecialiseerd in bemiddeling. Maar los van de snelheid vinden we de kwaliteit nog belangrijker. Door zowel jou als de onderwijsinstelling goed te leren kennen, kunnen we niet alleen inschatten of je geschikt bent voor de betreffende vacature voor docent wiskunde, maar ook of je bij de school en zelfs de sectie past. Zo maken we niet alleen een snelle match, maar ook de beste match.

Onze Leerkracht werkt in het onderwijs!

Kijk of we een passende vacature voor docent wiskunde voor jou hebben en solliciteer!

Actuele vacatures