Vacatures docent Engels

“Teachers who love teaching, teach children to love learning”. Als docent Engels is dit misschien wel je motto. Uiteindelijk is dat natuurlijk ook waarom je docent bent geworden: om voor de klas te staan. Maar in de dagelijkse praktijk is jouw takenpakket breder. In vacatures voor docent Engels lees je dat ook lesvoorbereidingen, vergaderingen, excursies, sectie-overleg en natuurlijk de cijferadministratie tot jouw werkzaamheden behoren.

Onze Leerkracht
Ben jij op zoek naar een vacature voor docent Engels? Stop searching! Onze Leerkracht helpt je namelijk graag verder. Wij hebben een breed netwerk in het onderwijs en een net zo breed aanbod aan vacatures voor docent Engels. Dat kan om een eerstegraads of tweedegraads functie gaan. In de meeste gevallen gaat het om vacatures met uitzicht op een vast contract, maar soms ook om tijdelijke, interim en zelfs ZZP opdrachten.

De beste match
Wij vinden het belangrijk om zowel jou als de onderwijsinstelling goed te leren kennen. Daardoor kunnen we niet alleen inschatten of je geschikt bent voor de betreffende vacature voor docent Engels, maar ook of je bij de school en zelfs de sectie past. Zo maken wij de beste match.

Onze Leerkracht werkt in het onderwijs!

Bekijk al onze vacatures voor docent Engels en solliciteer!

Actuele vacatures