Vacature docent Duits

Een taal leren is meer dan rijtjes woorden stampen. Voor vacatures docent Duits zoeken we mensen die dat als geen ander begrijpen. Jij kan leerlingen meekrijgen en enthousiast maken door gebruik te maken van verschillende didactische methoden. Het liefst sta je voor de klas, maar je weet dat er meer bij komt kijken: lesvoorbereidingen, vergaderingen, excursies, sectie-overleg en natuurlijk de cijferadministratie. Die afwisseling is ook precies wat je trekt in een vacature voor docent Duits.

Onze Leerkracht
Ben jij op zoek naar een vacature voor docent Duits. Suche ausschalten! Onze Leerkracht helpt je namelijk graag verder. Wij hebben een breed netwerk in het onderwijs en een net zo breed aanbod aan vacatures voor docent Duits. In de meeste gevallen gaat het om vacatures met uitzicht op een vast contract, maar soms ook om tijdelijke, interim en zelfs ZZP opdrachten. We hebben regelmatig een nieuwe vacature voor docent Duits, zowel eerstegraads als tweedegraads.

De beste match
Scholen hebben het vaak al druk genoeg waardoor selectieprocedures lang kunnen duren. Onze Leerkracht heeft veel ervaring met bemiddeling in het onderwijs waardoor we snel kunnen schakelen en jij snel aan de slag kan. Daarnaast vinden we het belangrijk om zowel jou als de onderwijsinstelling goed te leren kennen. Daardoor kunnen we niet alleen inschatten of je geschikt bent voor de betreffende vacature voor docent Duits, maar ook of je bij de school en zelfs de sectie past. Zo maken wij de beste match.

Onze Leerkracht werkt in het onderwijs!

Bekijk al onze vacatures voor docent Duits en solliciteer!

Actuele vacatures