Vacature docent Nederlands

Het grootste deel van jouw dag sta je voor de klas, maar je snapt dat een vacature voor docent Nederlands ook altijd taken zoals lesvoorbereidingen, vergaderingen, excursies, sectie-overleg en natuurlijk de cijferadministratie zal bevatten. Hoewel we de hele dag door in het Nederlands spreken, schrijven en denken, weet jij leerlingen er ook echt enthousiast over te maken.

Onze Leerkracht
Ben jij op zoek naar een vacature voor docent Nederlands? Dan Ben je bij Onze Leerkracht aan het juiste adres. We beschikken over een breed netwerk in het onderwijs en een net zo breed vacature-aanbod. Zo hebben we regelmatig nieuwe vacatures voor docent Nederlands. Dat kan voor een eerstegraads of tweedegraads functie zijn. In de meeste gevallen gaat het om vacatures met uitzicht op een vast contract, maar soms ook om tijdelijke, interim en zelfs ZZP opdrachten.

De beste match
Scholen hebben het vaak al druk genoeg waardoor selectieprocedures lang kunnen duren. Onze Leerkracht is gespecialiseerd in bemiddeling. Snelheid is belangrijk, maar de kwaliteit is nog belangrijker. Door zowel jou als de onderwijsinstelling goed te leren kennen, kunnen we niet alleen inschatten of je geschikt bent voor de betreffende vacature voor docent Nederlands, maar ook of je bij de school en zelfs de sectie past. Zo maken we niet alleen een snelle match, maar ook de beste match.

Onze Leerkracht werkt in het onderwijs!

Kijk of we een passende vacature voor docent Nederlands voor jou hebben en solliciteer!

 

Actuele vacatures