Vacature docent scheikunde

Natuur- en scheikunde worden op veel scholen de eerste leerjaren gecombineerd tot NaSK. Een vacature voor docent scheikunde kan dan ook beide vakken behelzen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Exacte vakken worden door leerlingen vaak als ‘moeilijk’ ervaren. Als docent scheikunde weet je hoe je de materie toegankelijk kan maken. Elektrische lading kan je niet zien, maar wel voelen. Water in stoomvorm kan je zien en is een gas. Je weet de theorie op zo’n manier toe te passen dat leerlingen elke les verder uitgedaagd worden.

Vacature docent scheikunde
Lesvoorbereidingen, vergaderingen, excursies, sectie-overleg en natuurlijk de cijferadministratie, in elke vacature voor docent scheikunde zal je lezen dat jouw takenpakket breder is dan ‘voor de klas staan’. De ene dag geef je lessen en heb je sectie-overleg, de volgende dag ben je op excursie. Met name de afwisseling spreekt je aan in vacatures voor docent scheikunde.

Onze Leerkracht
Ben jij op zoek naar een vacature voor docent scheikunde? Dan helpen wij je graag verder. Onze Leerkracht beschikt over een breed netwerk in het onderwijs en een net zo breed vacature-aanbod. Zo hebben we regelmatig nieuwe vacatures voor docent wiskunde. Dat kan voor een eerstegraads of tweedegraads functie zijn. Meestal gaat het om vacatures met uitzicht op een vast contract, maar kan ook gaan om tijdelijke, interim en zelfs ZZP opdrachten.

De beste match
Scholen hebben het vaak al druk genoeg waardoor selectieprocedures lang kunnen duren. Onze Leerkracht is gespecialiseerd in bemiddeling. Maar los van de snelheid vinden we de kwaliteit nog belangrijker. Door zowel jou als de onderwijsinstelling goed te leren kennen, kunnen we niet alleen inschatten of je geschikt bent voor de betreffende vacature voor docent scheikunde, maar ook of je bij de school en zelfs de sectie past. Zo maken we niet alleen een snelle match, maar ook de beste match.

Onze Leerkracht werkt in het onderwijs!

Kijk of we een passende vacature voor docent scheikunde voor jou hebben en solliciteer!

Actuele vacatures