Starterstraject

Wilt u zich laten inspireren door nieuw talent op de arbeidsmarkt? Ziet u ook de voordelen in van startende docenten binnen uw organisatie? Onze Leerkracht heeft oog voor talentvolle recent afgestudeerden docenten en beschikt over een breed netwerk. Wij geven talent de kans om arbeidservaring in het onderwijs op te doen.

De docent is in dienst bij Onze Leerkracht en u kunt de docent voor een heel schooljaar inhuren. Op deze wijze bent u verzekerd van continuïteit, u loopt geen arbeidsrechtelijke risico's en u heeft de mogelijkheid om bij goed functioneren het nieuw talent aan uw organisatie te verbinden.

Begeleiding
Gedurende de detacheringsperiode krijgt de docent begeleiding van onze adviseur. Er vinden lesbezoeken en voortgangsgesprekken plaats en de docent krijgt een platform om zich te ventileren en kritisch naar zichzelf te blijven kijken. Op deze manier blijft de docent zichzelf ontwikkelen en blijven de verwachtingen (bij docent én organisatie) transparant.

Wilt u inzicht in de beschikbare talenten van Onze Leerkracht? Neem dan contact op met één van onze vestigingen of één van onze adviseurs.

Contact