Samenwerken met Onze Leerkracht

Detachering, interim-management en starterstraject

Snel een geschikte docent nodig? Een docent voor een speciaal project? Een interim-manager? Of eindelijk die ene ideale kandidaat voor een lang openstaande vacature? Via Onze Leerkracht is uw vacante positie zó vervuld, hoe 'uitdagend' die ook is.

We maken vooraf grondig ons huiswerk en overleggen altijd direct met u en de kandidaten. Zo kunnen we voor elke vacature razendsnel schakelen, met een perfecte match als vaste uitkomst.

Onze Leerkracht biedt u de volgende inhuurmogelijkheden:

• Detachering
• Interim-management
• Docenten in Opleiding
• Starterstraject


Detachering

Zwangerschapsverlof, ziekte, uitval... wat de reden ook is: bij Onze Leerkracht heeft u uw tijdelijke vacature razendsnel vervuld. Binnen ons brede netwerk van goed opgeleide docenten zijn er velen die graag via een tijdelijk dienstverband (detachering) in het onderwijs aan de slag gaan. Als u wilt, staat er per omgaande een geschikte gekwalificeerde leerkracht bij u voor de klas.

Tijdens het hele detacheringstraject heeft u nergens omkijken naar. Wij nemen u alle rompslomp rond de selectieprocedure van de kandidaten volledig uit handen. Dat geldt ook voor alle werkgeversverplichtingen, zoals afdrachten en secundaire arbeidsvoorwaarden,.

Of de kandidaat goed past bij de functie en de school? Geen zorgen. Wij kennen al onze professionals persoonlijk. En ook de onderwijsinstellingen waarvoor we werken, willen we eerst goed leren kennen voordat we kandidaten voor ze selecteren. Zo kunnen we vooraf goed inschatten welke kandidaten het beste aansluiten op de vacante functie-eisen, het team en de school. U bent dus altijd verzekerd van een perfecte match.

Wilt u weten of wij voor úw tijdelijke vacature een geschikte docent beschikbaar hebben?

Neem contact op met een van onze adviseurs


Interim-management

Ondergaat uw onderwijsinstelling een strategische verandering? Moet er een gekozen strategie worden geïmplementeerd? Of zoekt u snel een geschikte tijdelijke kandidaat voor belangrijke management-functie? Bij Onze Leerkracht vindt u de ervaren, doortastende interim-manager die helemaal aansluit op de eisen van de tijdelijke uitdaging.

Onze interim-managers brengen een hoog arbeidsmoraal en een schat aan relevante werkervaring mee naar uw school. U kunt een interim-manager inhuren voor korte of langere tijd: weken, maanden of zelfs het hele schooljaar. Als opdrachtgever betaalt u alleen de gewerkte uren. Na de opdracht heeft u geen verdere verplichtingen.


Starterstraject

U geeft als school jong onderwijstalent graag de kans, maar wilt zich niet meteen binden aan een vast contract? Dan biedt het starterstraject van Onze Leerkracht een ideale oplossing. Binnen ons brede netwerk van jonge, net-afgestudeerde docenten beschikken we over vele onderwijstalenten die graag praktijkervaring willen opdoen voor de klas. Via het starterstraject huurt u de docent voor een heel schooljaar in. U bent dan verzekerd van continuïteit, loopt geen arbeidsrechtelijke risico's en als de docent bevalt, kunt u het nieuwe talent direct voor vast aan uw organisatie verbinden.


Begeleiding door Onze Leerkracht

Gedurende de hele detacheringsperiode staat zowel u als de docent er nooit alleen voor. De persoonlijke adviseur bij Onze Leerkracht komt regelmatig op lesbezoek en overlegt met de docent en u over de voortgang. Op deze manier kan de leerkracht zich blijven ontwikkelen en verbeteren en worden de wederzijdse verwachtingen steeds goed op elkaar afgestemd.