Aan de slag bij Onze Leerkracht

Detachering, interim-management en starterstraject


Voordat je aan de slag gaat, gaan we eerst na welke arbeidsovereenkomst aan je wensen tegemoet komt: een vast dienstverband bij Onze Leerkracht, een projectovereenkomst of een contract als ZZP'er.

Vervolgens kun je kiezen uit de volgende dienstverbanden:
• Detachering: je wordt ingehuurd voor korte of langere tijd: enkele maanden of zelfs het hele schooljaar;
• Interim-management: tijdelijk aan de slag als manager;
• Leraar in opleiding (LIO): betaald en begeleid stage lopen op een school.


Detachering

Zwangerschapsverlof, ziekte, uitval, tekort... scholen hebben altijd wel behoefte aan bekwame docenten die voor korte of langere tijd kunnen invallen. Als je wilt, kun je per omgaande voor de klas staan op een school die aansluit op je wensen en ambities. De scholen waarvoor we detacheren, kennen we goed. Hierdoor kunnen we altijd vooraf goed inschatten welke school het beste past bij jouw wensen en ambities, zodat je verzekerd bent van een perfecte match.


Interim-management

Als interim-manager kun je bij Onze Leerkracht op verschillende manieren aan de slag op een school of hoger-onderwijsinstelling. Bijvoorbeeld om leiding te geven aan een strategische verandering, het implementeren van een gekozen strategie of het invullen van een tijdelijke managementfunctie. Je wordt dan ingehuurd voor korte of langere tijd: weken, maanden of zelfs het hele schooljaar. Je wordt gehonoreerd op basis van gewerkte uren.


LIO-traject

Vind je de stap van de opleiding naar een volwaardige baan als docent nét iets te groot? Dan biedt het LIO-traject van Onze Leerkracht een ideale springplank. Als aankomende leerkracht word je net zo lang gecoacht en getraind tot je als volleerd docent met zelfvertrouwen je draai kunt vinden in het onderwijs. Tijdens dit unieke stage- en coachingstraject ontvang je een volwaardig salaris.

Meer weten over het LIO-traject

 

Je staat er nooit alleen voor

Zolang je voor Onze Leerkracht werkt, sta je er nooit alleen voor. Je persoonlijke loopbaanadviseur komt regelmatig op bezoek en overlegt met jou en de school over de voortgang. Op deze manier blijf je jezelf ontwikkelen en verbeteren en worden de wederzijdse verwachtingen van jou en de school steeds goed op elkaar afgestemd.