Blog

Onze Leerkracht-recruiter in de spotlight: Saloa

"Bij Onze Leerkracht voel ik mezelf thuis. Mijn collega’s zijn erg positief en levenslustig ingesteld. Zij zijn stuk voor stuk enthousiast en dat geeft mij elke dag energie."

Recruiter
"Het voeren van persoonlijke intakegesprekken en het bijwonen van lessen is eerder regel dan uitzondering. Het totaalpakket van diverse werkzaamheden spreekt mij aan. Ik ben een echte multitasker. Het is druk en de tijd vliegt voorbij."

Motivatie
"Plezier hebben op de werkplek is belangrijk. Oók voor docenten. Het is bewezen dat zij, met onze insight information over de school, een streepje voor hebben. Wanneer ik een docent écht kan helpen, geeft mij dat een voldaan gevoel."

Onze Leerkracht
"De sfeer binnen Onze Leerkracht is gemoedelijk. Het team werkt hard en iedereen helpt elkaar. Er heerst een gezonde werkmentaliteit in een relaxte, laagdrempelige ambiance. Wij lunchen zoveel mogelijk met elkaar. Samen zorgen wij ervoor dat nieuwe collega’s zichzelf mogen zijn en direct thuis voelen."

Twijfel niet, neem eens een kijkje op onze interne vacaturepagina. Mocht je een beetje twijfelen, dan biedt onze Recruitertest uitkomst.