Blog

Waarom korte opdrachten een verrijking zijn voor jouw carrière

Detachering? Je weet wel ongeveer wat het betekent, maar wat betekent het concreet voor jou als jij als docent bij een school aan het werk gaat? Met welke voor- en nadelen van detachering krijg je te maken en past het wel bij jou?

Detacheren
Detachering betekent dat je bij Onze Leerkracht als docent in dienst komt, maar vervolgens bij verschillende scholen met (tijdelijke) opdrachten aan de slag gaat. Zo leer jij in korte tijd uiteenlopende bedrijfsculturen kennen, bouw jij een groot netwerk op en ontdek je waar jij het beste kunt uitblinken.


Werken als interim professional
Als interim professional werk je op opdrachten die variëren van een paar maanden tot een jaar. Detachering wordt soms verward met uitzenden via een uitzendbureau. Maar detachering is veel meer dan dat. Als gedetacheerde werknemer heb je ten eerste meer zekerheid. Bij Onze Leerkracht stopt je contract niet na het uitvoeren van een opdracht, maar wij kijken samen naar jouw volgende carrièrestap. Daarnaast werk jij bij ons continu aan jouw persoonlijke ontwikkeling en daar krijg jij alle ruimte en ondersteuning voor.

Op lange termijn is het zelfs beter om gedetacheerd. Jij leest hier waarom dit zo is.

Wij doen het samen
Als docent heb jij bij Onze Leerkracht een vast aanspreekpunt. Deze is altijd aanspreekbaar voor vragen, advies en oplossingen. Als jij wilt praten over een volgende stap, bieden wij een luisterend oor. Onze recruiters en adviseurs hebben jarenlange expertise opgebouwd. Wij laten jou graag op je gemak voelen. Onze Leerkracht selecteert een school waarbij jouw carrière in volle bloei staat.

Ben jij enthousiast geraakt? Neem gerust een kijkje op onze vacaturepagina.