Nieuws
13 augustus 2019

Even voorstellen: Arthur Schouten en Tarik Bel Hadi

Een nieuwe Adviseur en Recruiter in Utrecht!

Arthur Schouten (Adviseur, links op de foto) en Tarik Bel Hadi (Recruiter, rechts op de foto) gaan aan de slag bij Onze Leerkracht.

Arthur heeft Bewegingsagogie gestudeerd en heeft jarenlang als gymleraar gewerkt in het speciaal onderwijs. Daarna werkte hij als Accountmanager in de zakelijke dienstverlening. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met sporten en hardlopen. Als Adviseur kan Arthur zijn passie voor onderwijs inzetten om onderwijsinstellingen aan de juiste docenten te helpen.

Tarik heeft de opleiding Commerciële Economie gevolgd, waar hij veel heeft geleerd over de wensen en behoeften van mensen. Hij wil deze kennis toepassen in de functie van Recruiter, zodat hij docenten kan helpen aan de baan die bij hen past. Net als Arthur is Tarik ook erg sportief. Zo voetbalt hij al ruim 19 jaar bij OSM '75 in Maarssen.

Je kunt Arthur bereiken via arthur.schouten@onzeleerkracht.nl of 06-57 03 91 62 en Tarik via tarik.belhadi@onzeleerkracht.nl of 06-51 75 53 69.