Onze professionals aan het woord

"Onze Leerkracht voelt buitengewoon vertrouwd. De tijd vliegt voorbij. Als iemand mij in september zou hebben gevraagd naar deze detacheringspartij, dan had ik mijn schouders opgehaald.

Maar vandaag de dag is de situatie totaal anders. Nadat ik mijn zichtbaarheid op LinkedIn had bijgewerkt, werd ik direct benaderd. Tarik, Recruiter Onderwijs, was de eerste. Het contact was zo vriendelijk en persoonlijk, dat ik mij direct thuis voelde. Dit is altijd zo gebleven. De school draagt hier natuurlijk ook aan bij.

Arthur, Adviseur bij Onze Leerkracht, kwam aan met dé perfecte match. De school, met veelal korte lijntjes, paste uitstekend in mijn ideale plaatje. Zij hebben goed geluisterd naar mijn wensen en behoeften. Op voorhand was de doelgroep niet wat in gedachten had. Maar ik geniet met volle teugen.

De oprechte aandacht voor een docent bij Onze Leerkracht is fijn. Ik kan altijd een appje sturen of bellen. We doen het écht samen. De werkwijze, met de nadruk op het persoonlijke, is echt heel goed bevallen. Dankzij Onze Leerkracht heb ik een school gevonden waar ik werkgeluk ervaar. Het helpen van leerlingen die vastlopen, is iets waar ik veel voldoening uit haal. Het gevoel dat ik iemand echt kan helpen. De leerlingen geven mij energie. Dat is het mooiste aan het vak."

Lieke
Docent Geschiedenis