Missie, visie en kernwaarden

Het succes van onze bemiddeling danken we aan onze gepassioneerde, ondernemende recruiters en adviseurs, die elke dag het beste uit zichzelf en elkaar halen. Onze ambitieuze bedrijfscultuur koesteren we als ons 'geheime wapen'.

Bij Onze Leerkracht begroeten we je graag als nieuwe collega, wat je geslacht, religie, kleur of afkomst ook is. Ben je geknipt voor de job? Omarm je onze kernwaarden? En draag je die ook uit? Dan is het enige wat telt.

 

Missie

Onze Leerkracht is de specialist in personeelsbemiddeling en heeft jarenlange ervaring in personeelsbemiddeling. Door ons grote netwerk lossen wij snel capaciteitsvraagstukken van opdrachtgevers op en vinden passende functies voor docenten. Wij staan voor persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en hebben een doelgerichte aanpak. Onze medewerkers zijn ambitieus en betrouwbaar.

 

Visie

Onze Leerkracht bemiddelt deskundige docenten naar passende functies bij onderwijsinstellingen. Kwaliteit op alle fronten staat daarbij centraal. Dat wil zeggen dat intern personeel hoog is opgeleid. In elke vestiging worden professionals altijd vriendelijk ontvangen en voeren wij met hen een uitgebreid sollicitatiegesprek om hun kwaliteiten en ambities te achterhalen. Onze opdrachtgevers ontvangen onze ambitieuze adviseurs om aan hen de beste professionals voor te stellen. Onze Leerkracht is met zes vestigingen actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant. Onze Leerkracht heeft de ambitie om een landelijke dekking te creëren en een toppositie in te nemen in de arbeidsmarkt in Nederland in de sector Onderwijs. Onze Leerkracht is onderdeel van Samen Professionals B.V.

 

Onze kernwaarden


Persoonlijke aandacht

'Hoe gaat het?' Die vraag zul je bij Onze Leerkracht heel vaak horen. En naar het antwoord zijn we ook altijd oprecht nieuwsgierig. Wij willen écht weten hoe met je gaat. Uit menselijke interesse, maar vooral ook om jou als docent of opdrachtgever optimaal te kunnen helpen. Daarom nemen we alle tijd om je persoonlijk beter te leren kennen. Want als we straks weer vragen hoe het met je gaat, horen we liefst dit antwoord: "Het gaat fantastisch!"

Persoonlijke betrokkenheid

Zonder oprechte betrokkenheid geen perfecte match. Met hun ondernemende geest gaan onze medewerkers door het vuur voor onze onderwijsprofessionals en opdrachtgevers. Wat zijn de ambities van onze docenten? Waar staan ze in hun kracht? Waar lopen ze tegenaan? En onze opdrachtgevers: hoe ziet hún ideale kandidaat eruit? Wat moet die allemaal kunnen? Past die straks wel goed bij de school en in het team?

Dit en nog veel meer willen we allemaal weten om de perfecte match te kunnen realiseren. En als de leerkracht straks voor de klas staat, is ons werk nog steeds niet klaar. Ook dan zullen we nog regelmatig vragen: "Hoe gaat het? Wat kunnen we voor je doen?"

Persoonlijke ambities

Een zoekopdracht kan ons niet uitdagend genoeg zijn. Hoe lastiger de vraag, hoe groter de voldoening om die opdracht tot een goed einde te brengen. Maar uitdagend is relatief. Wat voor de een lastige opgave is, is voor de ander misschien een peulenschil.

Welke uitdaging past bij jouw ambities? Wij hebben vacatures in de meest uiteenlopende schoolomgevingen. Van scholen waar rust en orde heerst tot instellingen waar onrust juist regel is. Wat maakt jou gelukkig? Die uitdaging gaan we graag samen met je aan.

Persoonlijke doelen

De juiste docenten verbinden met hun ideale schoolomgeving. Dat is ons doel. En daar zijn we zeer succesvol in, al zeggen we het zelf. Vanuit onze passie voor 'de juiste match' zijn we van nature nieuwsgierig naar alles wat die match kan realiseren. Naar de mens áchter de kandidaat. Diens drijfveren en ambities. En ook die van opdrachtgevers. Voor welke uitdagingen zien zij zich gesteld? En welke docent kan die het beste voor ze oplossen? Gouden bergen kunnen we niet beloven. Maar dit wel: dat we alle mogelijkheden open met je bespreken en dat we met onze passie alles op alles zetten om jouw doelstellingen te helpen realiseren.