Onze werkwijze

Personeelsbemiddeling, maar dan beter

Als docent of interim-manager wil je een baan die helemaal op jouw lijf is geschreven. En als leidinggevende in het onderwijs heb je graag kundige docenten voor de klas die passen in het team en de schoolcultuur. Met onze unieke persoonlijke matchmethodiek brengen we deze veeleisende ambities bij elkaar.

Wat onze werkwijze zo effectief maakt? Daar is weinig geheimzinnigs aan. Voor een perfecte match gaan we gewoon verder dan andere detacheerders. Bij ons is detacheren meer dan het koppelen van profielen. Veel meer. Wij bieden écht maatwerk.

 


Begeleiding door je eigen vast contactpersoon

Iedere docent en opdrachtgever heeft bij Onze Leerkracht een persoonlijke vast contactpersoon. Deze is altijd aanspreekbaar voor vragen, advies en oplossingen. Onze recruiters en adviseurs hebben een onderwijsachtergrond en jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling in het onderwijs.

Maak kennis met ons team


Onze onderwijsprofessionals kennen we door en door. We spreken ze persoonlijk en weten zo precies wie ze zijn, wat ze kunnen en waar ze gelukkig (en ongelukkig) van worden. Dat geldt ook voor onze opdrachtgevers. Wij kennen de ins & outs van de onderwijswereld, weten wat er speelt en begrijpen als geen ander dat geen school hetzelfde is en elke situatie om een oplossing op maat vraagt.


In 6 stappen naar een perfecte match

Stap 1: inventarisatie
Onze ervaren adviseur bespreekt met u uw behoeften, wensen en doelstelling van het project of de opdracht.

Stap 2: selectie
Op basis van het vacatureprofiel en uw wensen selecteren we na uitvoerige screening een kandidaat die daar perfect bij past.

Stap 3: voorstel
Het profiel van de kandidaat wordt aan u voorgelegd.

Stap 4: kennismaking
De kandidaat komt bij u langs voor een kennismaking, desgewenst vergezeld van onze adviseur.

Stap 5: evaluatie
Onze adviseur evalueert het gesprek en de mogelijkheden met u en de kandidaat.

Stap 6: begeleiding
Gedurende de looptijd van de opdracht overlegt onze adviseur regelmatig met u en de docent over de voortgang.


Heb je vragen over onze werkwijze, of wil je graag advies?

Neem contact met ons op


Projectbegeleiding

Aan de hand van vooraf geplande voortgangsgesprekken met de docent en leidinggevende en door middel van lesbezoeken door onze adviseur begeleiden wij alle docenten.

Onze bezoeken leggen we vast in een bespreekverslag. Aan het einde van het begeleidingstraject vragen we de leidinggevende een eindevaluatie in te vullen over het verloop van het project, de kwaliteit en het functioneren van de docent en de dienstverlening van Onze Leerkracht.