Teststraat.com

Voor het allerbeste resultaat

De vraag en noodzaak voor organisaties om medewerkers te testen op corona neemt toe. U wilt uw operatie draaiende houden en een goede dienstverlening leveren aan cliënten, burgers of huurders. Om hen goed te kunnen ondersteunen heeft u een optimale bezetting nodig. Om organisaties hierbij te helpen dit op een verantwoorde manier te doen, komt Aethon (zusterbedrijf van Onze Leerkracht) in samenwerking met thuisziekenhuis Care4homecare en By Inno Care met een toegankelijke onafhankelijke Teststraat.com. Voor organisaties en particulieren die onder gecertificeerde medische begeleiding zeker willen weten dat ze coronavrij zijn. De teststraten zijn zorgvuldig opgebouwd conform de richtlijnen van het ministerie, RIVM en de GGD.

De teststraat kan op een door u gekozen locatie worden uitgevoerd. Met onze snelle COVID-19 testen weten uw medewerkers binnen 15 minuten of ze coronavrij zijn en kunnen blijven werken. Zo verhogen we de veiligheid op de werkvloer, en kunt u met zekerheid een goede service bieden aan uw cliënten, burgers en huurders.

Uniek bij de Teststraat.com is dat alle verschillende gevalideerde testen beschikbaar zijn:

  • de snelle PCR test waarbij de uitslag binnen 90 minuten bekend is
  • de Anti genen test en Anti stoffen test waarbij de uitslag binnen 15 minuten bekend is
  • de PCR test die we kennen van de GGD’s waarbij de testuitslag maximaal 24 uur duurt.

Petra Kok van Tui zegt;

Wij zijn erg blij met de teststraat bij Schiphol; onze reizigers kunnen zich hier vóór vertrek laten testen. Dat is comfortabel en snel en zo kunnen ze getest en wel van hun vakantie gaan genieten.