Jouw loopbaan in het basisonderwijs

Als docent op een basisschool heb je heel wat bordjes hoog te houden. Je moet didactisch en pedagogisch goed uit de voeten kunnen en jouw groep soepel, doortastend en spelenderwijs kunnen 'managen'. Met kinderen werken vind je het leukste wat er is. Ben jij die enthousiaste, gedreven meester of juf die kinderen een kansrijke toekomst willen meegeven? En ben je (bijna) klaar met je opleiding en ook je stages afgerond? Dan vind je hieronder vast een vacature die je vleugels geeft.

 

Uitgelichte vacatures in het basisonderwijs

Wij kijken naar jouw unieke kwaliteiten!

Wat wil jij bereiken als leerkracht? Bij welke school komen je kwaliteiten het beste tot hun recht? Waar word je gelukkig van? Een vaste baan of liever de vrijheid van een tijdelijke functie? We willen het allemaal graag weten. En nog veel meer. Want zoals jij is er maar één. Wedden dat er een school is die uitgerekend op zoek is naar jou?

Benieuwd hoe we dat doen?

Wat heeft Onze Leerkacht jou te bieden?

Een aantrekkelijk salaris
Aangesloten bij ABP pensioenplan
Unieke secundaire voorwaarden
Ontwikkeling en opleidingen

Detachering, interim-management en starterstraject

Waar word jij gelukkig van in het onderwijs? Een vaste baan of liever vrijheid? Bij Onze Leerkracht kan het allemaal.

Voordat je aan de slag gaat, gaan we eerst na welke arbeidsovereenkomst aan je wensen tegemoet komt: een vast dienstverband bij Onze Leerkracht, een projectovereenkomst of een contract als ZZP-er. Vervolgens kun je kiezen uit de volgende dienstverbanden:

• Detachering: je wordt ingehuurd voor korte of langere tijd.
• LIO-traject: betaald en begeleid stage lopen op een school.
• Interim-management: tijdelijk aan de slag als manager op een school.

Lees meer over de mogelijkheden