Voor opdrachtgevers

Op zoek naar de
ideale docent?

Ontdek onze unieke manier van werken

De beste kandidaat hebben wij al gevonden.

U zit te springen om een geschikte leerkracht? Een gekwalificeerde docent voor een speciaal project? Een doortastende, verbindende interim-manager? Of eindelijk die ene ideale kandidaat voor een (lang) openstaande vacature?

Via Onze Leerkracht is uw vacante positie zó vervuld, hoe lastig of uitdagend die ook is. We doen grondig ons huiswerk en overleggen altijd persoonlijk met u en de kandidaten. Wij kijken verder dan een cv, juist de persoon erachter is belangrijk. Past diegene bij uw cultuur, ambities en vice versa. Zo kunnen we voor elke vacature razendsnel schakelen, met een perfecte match als vaste uitkomst.

Lees meer over onze werkwijze.

Snel interim of vast personeel nodig?
Neem direct contact
met ons op.

Maak direct een afspraak met een adviseur.

Wij bemiddelen in
alle vakgebieden.

Onze Leerkracht is dé specialist in detachering van docenten voor alle vakgebieden van het basisonderwijs, voortgezet en hoger onderwijs en speciaal onderwijs. Of u nu een tijdelijke of vaste functie heeft, wij zoeken er de juiste mensen bij uit ons netwerk van onderwijsprofessionals.

Detachering, interim-management en een starterstraject.

Snel een geschikte invalkracht nodig? Een docent voor een speciaal project? Een interim-manager? Of eindelijk die ene ideale kandidaat voor een lang openstaande vacature? Via Onze Leerkracht is uw vacante positie zó vervuld, hoe uitdagend die ook is.

We maken vooraf grondig ons huiswerk en overleggen altijd direct met u en de kandidaten. Zo kunnen we voor elke vacature razendsnel schakelen, met een perfecte match als vaste uitkomst.

Bekijk de verschillende mogelijkheden

Wat onze opdrachtgevers vinden: